Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek naar Real Madrid of Manchester United’

Donny van de Beek kiest deze zomer voor een vertrek tussen twee clubs. Of het wordt Real Madrid of Manchester United. Dit weet het medium Sky Sports te melden.

Ook FC Barcelona, Juventus, Everton en Newcastle United zijn gaandeweg het seizoen als opties genoemd. De laatste drie clubs heel recentelijk nog. Maar volgens het Britse medium hebben Real Madrid en Manchester United de beste papieren om Van de Beek in te lijven deze zomer.

Manchester United ziet in Van de Beek de opvolger van Paul Pogba. Sky-journalist Kaveh Solhekol acht hem zeer geschikt voor de Premier League. Volgens hem zou Ajax kenbaar hebben gemaakt dat de middenvelder deze zomer mag vertrekken, mits er een interessant bod op tafel komt.

Collega Bryan Swanson verwacht eveneens dat Van de Beek vertrekt bij Ajax. Hij noemt Real Madrid ‘de favoriet’, maar stelt dat ook Manchester United een grote kans maakt. Wel zal de Ajacied bij zijn nieuwe club waarschijnlijk niet als meest offensieve middenvelder worden gebruikt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.