Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus maakt De Ligt blij met aanstaande transferdeal Ajax’

Sinds een jaar speelt Matthijs de Ligt zijn wedstrijden voor Juventus. Er werd maar liefst 85 miljoen euro betaald aan Ajax en het zou goed kunnen dat hij volgend jaar gezelschap gaat krijgen van een oude ploeggenoot van hem uit Amsterdam.

Donny van de Beek zou namelijk op de nominatie staan om een overstap te gaan maken. Dit weet het medium Rai Sport te melden. Het is algemeen bekend dat de Italianen Paul Pogba van Manchester United terug willen halen naar Turijn, maar hier zitten nogal wat haken en ogen aan. Mislukt dit, dan moet Donny van de Beek de nieuwe topaanwinst van Juve worden.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil 55 miljoen euro hebben voor de middenvelder, maar dat is een bedrag dat de nummer één van de Serie A in principe wel kan betalen. Van de Beek is immers een stuk goedkoper dan Pogba, die sowieso 100 miljoen euro of misschien nog wel meer kost.

De Ligt zal de komst van zijn maatje ongetwijfeld wel zien zitten. De verdediger werd onlangs in verband gebracht met een nieuwe transfer, bijvoorbeeld naar FC Barcelona of Real Madrid, maar het is wel duidelijk dat hij ook na de zomer nog in het Allianz Stadium speelt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.