Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi wil Barcelona gaan inruilen voor deze opvallende club’

Lionel Messi speelt al een eeuwigheid voor FC Barcelona maar aan zijn loyaliteit zou zomaar eens een einde kunnen komen. De superster zou namelijk nadenken over een plan B.

Messi is altijd héél duidelijk geweest over zijn toekomstplannen. In principe wil de steraanvaller afsluiten in Barcelona, maar hij zet daar wel sportieve voorwaarden tegenover. Getuige de recente aanvaringen met de clubleiding is het duidelijk dat hij daar niet altijd even tevreden over is.

Aanvankelijk zag Messi maar één alternatieve optie: Newell’s Old Boys in Argentinië. Echter, recentelijk heeft de aanvaller ontdekt dat het Italiaanse voetbal hem ook boeit. Het project van Internazionale zou op diens sympathie kunnen rekenen.

Don Balón schrijft zelfs dat Messi in 2021 een transfer zou willen maken als de problematiek in Camp Nou blijft aanhouden. De club zal hem na de crisis moeten overtuigen. Dankzij een clausule in diens contract is het mogelijk om transfervrij te verhuizen, al gaan er geruchten dat dit alleen geldt voor een transfer buiten Europa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.