Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet waanzinnig bedrag betalen voor Jasper Cillessen’

Nu Andre Onana op het punt staat om Ajax te verlaten moeten de Amsterdammers opzoek naar een vervanger. En in Jasper Cillessen zien ze hierin de ideale kandidaat. Alleen moet hier wel een forse transfersom voor worden overgemaakt.

Althans, de club uit de sinaasappelstad van Spanje betaalde een klein jaartje geleden 35 miljoen euro aan FC Barcelona voor de diensten van de goalie en volgens het medium El Desmarque kan Valencia het niet maken om veel minder aan Ajax te vragen.

Dat betekent echter meteen wel dat de komst van Cillessen een ongeëvenaarde financiële inspanning vereist. De Amsterdammers legden nog niet zo heel lang geleden 15,75 miljoen euro op tafel voor Antony van São Paulo (een bedrag dat door bonussen op kan lopen tot 20,75 miljoen euro), maar toen was er nog geen sprake van een coronacrisis.

Cillessen lijkt alleen haalbaar als er een speciale constructie wordt bedacht, bijvoorbeeld een ruildeal of iets dergelijks. Anders blijft hij vermoedelijk in het Mestalla-stadion keepen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.