Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong met privevliegtuig onderweg naar coronatest’

Frenkie de Jong heeft weer voet gezet op Spaanse bodem. Hij kwam vandaag met een privevliegtuig aan. Dit blijkt uit beelden van het medium El Mundo Deportivo.

Hij verbleef sinds 13 maar in Nederland, nadat Spanje afstevende op een lockdown. De terugkeer had wat voeten in de aarde: er zijn nauwelijks vluchten van Nederland naar Spanje, en dus moest een privévliegtuig gehuurd worden.

Vanaf woensdag moeten de spelers van FC Barcelona zich één voor één melden op het trainingscomplex om een coronatest te ondergaan. Ook Martin Braithwaite wordt op tijd in Barcelona verwacht. De aanvaller verblijft in zijn huis in Madrid, maar de club verwacht dat hij zich gewoon kan melden aan de Spaanse oostkust. Vanaf medio juni moet er weer gevoetbald gaan worden in Spanje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.