Voetbal4u.com

‘Ryan Babel had meer kunnen brengen bij Ajax’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Ryan Babel is niet tevreden over zijn periode bij Ajax. De huurling van Galatasaray vindt dat hij meer had kunnen brengen. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf.

“Het is jammer dat dit beeld nu blijft hangen. Je bent in het voetbal nu eenmaal net zo goed als je laatste wedstrijd, dus ben ik nu opeens weer tien keer niks“, aldus Babel. “Dat is zonde, omdat ik het gevoel én er het vertrouwen in had dat ik het verkeerde beeld in de laatste wedstrijden nog had kunnen rechtzetten. Maar het is zoals het is. En bij Galatasaray moet ik dan maar tonen wat ik waard ben. Het kan ook zo weer omslaan.”

Volgens de aanvaller zijn er verschillende redenen waarom hij zijn niveau niet haalde. “Ik denk dat het niet heeft meegeholpen dat ik bij een selectie kwam met veel geblesseerden en die niet meer zijn niveau haalde van de eerste seizoenshelft. Ik denk dat dit ook invloed heeft gehad op mijn spel”, zo geeft hij aan. “Net als het feit dat ik links, rechts en in de spits heb gestaan. Nogmaals, ik had na SC Heerenveen-uit het gevoel dat er nog mooie dingen konden gebeuren.”

Babel zal weer terugkeren naar Galatasaray, waar hij nog een contract heeft voor twee jaar. “En ik moet vol aan de bak om EK-vorm te tonen. Dat toernooi halen, moet mogelijk zijn en daar ga ik alles voor uit de kast halen”, zegt hij daarover. “Na die eindronde in de zomer van 2021 zal ik nog één seizoen voor Gala spelen. Daarna beslis ik of ik stop met voetballen. Of volgend seizoen een nieuwe verhuur aan Ajax erin zit? Het is veel te voorbarig om het daar nu over te hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *