Voetbal4u.com

Italië ‘Justin Kluivert mag opzoek naar een andere club’

AS Roma zou tegen Justin Kluivert hebben gezegd dat hij mag gaan uitkijken naar een andere club. Volgens het medium La Gazetta Dello Sport zou Roma zijn zaakwaarnemer Mino Raiola opdracht hebben gegeven om opzoek te gaan. Moise Kean zou daarentegen juist de selectie van de Romeinen moeten gaan versterken.

Kluivert is bezig aan zijn tweede seizoen bij AS Roma en ligt nog vast tot medio 2023: voordat de competities onderbroken werden, was hij goed voor zeven goals en twee assists in de Serie A en de Europa League.

De bij Juventus opgeleide Kean tekende afgelopen zomer een vijfjarig contract bij Everton, maar beleeft een moeizaam debuutseizoen in de Premier League. De spits was tot dusver goed voor één competitiegoal en zorgde onlangs voor massale verontwaardiging, nadat er via Snapchat beelden van zijn deelname aan een lockdown party uitlekten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.