Voetbal4u.com

Duitsland ‘Sergino Dest heeft al volop contact met spelers van Bayern Munchen’

Sergino Dest staat volop in contact met spelers van Bayern Munchen. Ze proberen hem te overtuigen om deze zomer naar die club te komen. Dit weet het medium Fussball Transfers te melden.

Volgens het Duitse medium heeft Dest de knoop al doorgehakt over zijn transfertoekomst. De rechtsback zou Ajax komende zomer willen verlaten, ondanks zijn tot medio 2022 doorlopende contract. Bayern München wordt al maanden genoemd als nieuwe werkgever van Dest, en de coronacrisis lijkt geen verandering in het standpunt van de Duitse topclub te hebben gebracht.

De clubs moeten er wel nog uitkomen. Afgelopen winter zou Bayern München volgens FT een bod van twintig miljoen euro hebben uitgebracht op Dest. Dat is voor Ajax tien miljoen euro te weinig. De Amsterdammers lieten in de zaak-Andre Onana al doorschemeren geen genoegen te nemen met aanzienlijk lagere transfersommen in de coronacrisis, omdat transferinkomsten het verdienmodel van de club zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.