Voetbal4u.com

Eredivisie Ryan Babel vecht ‘fittie’ uit met Lillian Marijnissen op Twitter

Ryan Babel en politica Lillian Marijnissen hebben het op Twitter met elkaar aan de stok gekregen. De aanleiding hiervoor is een tweet van de fractievoorzitter van de SP.

Zij legde twee foto’s naast elkaar: op de ene zien we Babel die schrijft over dat hij ‘belasting betalen haat’, op de andere lezen we een uitspraak van Jens Toornstra over dat ‘verpleegsters meer geld moeten krijgen, en wij voetballers wat minder’. Marijnissen, overigens groot Feyenoord-fan, stelt: “Zoek de verschillen…”

En dat schoot in het verkeerde keelgat bij Babel. “It’s always the uneducated one who tries to raise an opinion on a topic they aren’t fully aware about. Happy to start a dialogue about the misconception… but what I don’t like is when you try to brainwash others with false information”, reageert de Ajax-speler op Marijnissen.

De SP-politica besluit: “Praat er graag eens met je over door. Niemand vindt die blauwe envelop leuk. Maar met de belasting die jij en ik betalen worden de mensen uit de zorg betaald die ons nu zo helpen. En soms ook nog voetbalstadions gebouwd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.