Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat komende zomer met Ajax voor het kampioenschap’

Steven Berghuis de aanvoerder van Feyenoord heeft uitgesproken dat de Rotterdammers aankomend seizoen voor de landstitel gaan. Hij denkt dat ze onder leiding van trainer Dick Advocaat een goede kans hebben.

Sinds de oefenmeester voor de groep staat, is de ploeg nog ongeslagen in de competitie. ”Het vertrouwen kwam terug en de spelers werden fitter. De trainer bleef ons prikkelen. Hij wilde steeds meer en het moest steeds beter”, vertelt Berghuis aan het Algemeen Dagblad. De buitenspeler is blij met de aanpak van Advocaat. Hij vraagt het uiterste van zijn spelers.

”Ondanks dat we wonnen, bleef hij kritisch. Dat is zijn grote kracht, hij houdt spelers op hun tenen. En elke speler, hè, niemand uitgezonderd. Advocaat is rechtdoorzee. Naar iedereen. Een open boek, dat waardeer ik. Dick Advocaat is puur. Een fijne man om mee samen te werken.” Het moet ertoe leiden dat Feyenoord een serieuze gooi naar het kampioenschap doet.

”De landstitel? Daar moet Feyenoord straks voor gaan en dat straalt Advocaat ook wel uit. Wat ik net zei: onder hem is winnen alleen niet genoeg meer. Het moet altijd meer, meer, meer. Dat hoort bij een club als Feyenoord”, stelt Berghuis, die een slag om de arm houdt. ”Om nu al te zeggen dat we écht mee kunnen gaan doen, is moeilijk. We hadden veel gehuurde spelers en we weten niet precies hoe de selectie er uitziet als we straks weer gaan spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.