Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler heeft net zoveel overzicht achter zijn toetsenbord als voor het doel’

Analist en columnist Henk Spaan heeft geen goed woord over voor Ryan Babel. De vleugelspeler gaf onlangs op zijn Instagram tips over hoe je legaal minder belastingen kunt betalen.

‘In een week dat Babel graag had gezien dat zijn wens om voor Steven Gerrard bij Glasgow Rangers te gaan voetballen het nieuws over hem zou hebben gedomineerd, deed hij een paar ondoordachte mededelingen op sociale media’, schrijft Spaan in Het Parool. ‘Op Instagram leest hij in een boek dat Tax-Free Wealth heet. Daaronder de tekst dat hij niet graag belasting betaalt. Hij kreeg bijval van veel voetballers.’

Spaan denkt er het zijne van. ‘Ik moet hier mijn uiterste best doen om het drieletterwoord dat met een d begint en op een m eindigt, niet te gebruiken. Laat ik het houden op: Ryan Babel heeft net zoveel overzicht achter zijn toetsenbord als voor het doel. Tot overmaat van ramp had hij dit al getwitterd: Geloof me, dit vaccin wil je niet, tenzij je eerder dood wilt. Die tweet kan ik niet meer vinden. Is kennelijk weggehaald door een slimmere vriend.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.