Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Georginio Wijnaldum schokt Liverpool’

Georgino Wijnaldum begint volgend seizoen aan zijn laatste contractjaar bij Liverpool. Er is nog geen zicht op een akkoord tussen beide partijen over een nieuwe verbintenis en het is nog maar de vraag of dit gaat gebeuren.

Wijnaldum staat er nog altijd goed op bij manager Jürgen Klopp. De Duitser wil hem dan ook aan boord houden, maar Liverpool heeft nog steeds geen duidelijkheid kunnen bieden. Volgens Britse media zou de oud-speler van Feyenoord en PSV zelfs aan het twijfelen geslagen zijn, met een grote schrikreactie op Anfield als resultaat.

Dat zou een aantal redenen hebben. Wijnaldum voelt zich weliswaar comfortabel op Anfield, maar hij zou vrezen voor minder speeltijd in de toekomst. Daarnaast wil hij een beter contract tekenen en op dit moment is daar nog geen duidelijkheid over. Daar komt nog bij dat Internazionale en FC Barcelona de situatie met interesse zouden volgen.

The Express meldde eerder een doorbraak, maar ruim een maand later is er nog steeds geen nieuws vanuit Liverpool. Dat is zorgwekkend in de wetenschap dat Liverpool hem liever niet transfervrij wil laten gaan in 2021. Er zijn plannen om hem tot medio 2024 te laten bijtekenen met een totale waarde van achttien miljoen euro, maar de middenvelder lijkt nu dus toch andere opties te bestuderen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.