Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus moet ongekend bedrag betalen voor Frenkie de Jong’

Juventus heeft naar verluidt navraag gedaan bij FC Barcelona over Frenkie de Jong. En ze hebben volgens het medium Sport direct een duidelijk antwoord gekregen.

In een eerder stadium konden we al lezen dat de middenvelder één van de drie spelers is die oefenmeester Quique Setién onder geen beding wil laten gaan. Barça heeft daad bij woord gevoegd, want toen de naam van de international van het Nederlands elftal ter sprake kwam, wees technisch directeur Éric Abidal naar de transferclausule in diens contract. De Jong mag dus alleen vertrekken als de nummer één van de Serie A liefst 400 miljoen euro op tafel legt. En dat gaat natuurlijk niet gebeuren.

Dat er hoe dan ook een deal aan zit te komen tussen Barcelona en Juventus lijkt wel duidelijk. Arthur Melo en Nelson Semedo zouden bijvoorbeeld naar het Allianz Stadium kunnen vertrekken, waar de naam van Miralem Pjanic vaak valt in Camp Nou.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.