Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft grote spijt van vertrek Lasse Schone’

Afgelopen seizoen liet Ajax Lasse Schone vertrekken naar het Italiaanse Genoa. Journalist Freek Jansen denkt dat de Amsterdammers hier met terugwerkende kracht nu spijt van hebben.

In gesprek met Ajax Showtime vertelt hij: “Dat vind ik een fout van Ajax. Hij had een fantastisch jaar en zou toch wat krediet gevoeld hebben.” Schöne kreeg te horen dat hij opnieuw voor zijn plek moest knokken… “Daar was men ook eerlijk over, maar ik denk dat Ajax Schöne heel goed had kunnen gebruiken.”

De clubwatcher vervolgt: “Hij vindt elk jaar wel weer zijn plekje in het elftal en hij zeurt ook niet als hij op de bank zit. Hij was een echte verbinder in de kleedkamer vanuit de trainer en hij was heel belangrijk bij corners en vrije trappen.”

Misschien was Schöne dit seizoen wel de ontbrekende schakel in de ArenA… “Misschien was het wel een combinatie geworden met Schöne en Gravenberch of met Schöne en Marin. Ik denk dat als Ajax er nog een keer aan terugdenkt, dat ze die keuze anders hadden aangepakt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.