Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus en Matthijs de Ligt nemen beslissing na bod van 75 miljoen’

FC Barcelona wil zich deze zomer dolgraag versterken met Matthijs de Ligt maar dat dreigt te mislukken. Ze hebben een bod gedaan bij Juventus van 75 miljoen euro maar daar dit zouden ze hebben afgeslagen.

Barcelona is al geruime tijd gecharmeerd van de Oranje-international. Een jaar geleden rekende de club zich al rijk, maar koos het maatje van Frenkie de Jong voor Juventus. In Turijn beleefde hij echter geen topseizoen en de coronacrisis dwingt Juventus mogelijk tot een uitverkoop.

Volgens The Daily Mail heeft Juventus de kans gekregen om 75 miljoen euro te ontvangen voor De Ligt. Vanuit Turijn klonk echter een volmondige ‘nee’. De Ligt heeft inderdaad nog niet de gewenste indruk achtergelaten, maar juist komend seizoen denkt hij zich echt te kunnen bewijzen nu hij en vriendin Annekee Molenaar zich steeds meer op hun gemak voelen.

Voor Juventus is het gevoel van De Ligt (20) voldoende om Barcelona te weigeren. De relatie tussen beide clubs is goed, maar het verkopen van de oud-Ajacied past niet in dit plaatje. Juventus ziet in hem nog steeds een van de beste verdedigers voor de toekomst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.