Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil doelman van het Duitse Freiburg overnemen’

Ajax heeft interesse in een doelman van het Duitse SC Freiburg. Het gaat om de 27-jarige Alexander Schwolow. De Amsterdammers hebben wel concurrentie van Benfica.

Schwolow heeft in zijn contract met Freiburg een vastgestelde afkoopsom van ongeveer acht miljoen euro staan. De Duitser is voor het vijfde seizoen op rij de eerste doelman van club die de laatste vier jaar in de Bundesliga actief is. Ook Schalke 04 is geïnteresseerd in Schwolow, die mogelijk de opvolger wordt van de naar Bayern München vertrekkende Alexander Nübel.

Ajax neemt komende zomer in ieder geval afscheid van tweede doelman Bruno Varela. De optie tot koop van vijf à zes miljoen euro die in het huurcontract met Benfica is opgenomen, wordt niet gelicht. Mogelijk vertrekt ook André Onana: de keeper heeft met Ajax een afspraak dat de club meewerkt aan een transfer komende zomer. Onder meer FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Chelsea worden aan de eerste doelman gelinkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.