Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donyell Malen kan in één klap coronaproblemen oplossen voor PSV’

Ondanks zijn zware blessure is Donyell Malen nog steeds erg populair op de transfermarkt. Volgens het medium La Gazetta dello Sport wordt er dan ook hard gestreden om zijn handtekening deze zomer.

De roze sportkrant stelt namelijk dat de spits een belangrijk transferdoelwit is voor zowel Juventus als AC Milan. Malen laat zich vertegenwoordigen door zaakwaarnemer Mino Raiola, en dat is een graag geziene gast in het Allianz Stadium én het San Siro. De Oude Dame en de Rossoneri hopen dat de roemruchte spelersmakelaar van plan is om zijn cliënt in de Serie A te stallen.

Een tijdje geleden konden we lezen dat PSV liefst 60 miljoen euro wilde hebben voor zijn sterkhouder, maar het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat de coronacrisis hier iets aan veranderd heeft. In het Philips Stadion wordt men namelijk flink geraakt door de crisis en als het gehele volgende seizoen achter gesloten deuren afgewerkt moet worden wordt de situatie in de lichtstad van Nederland alleen maar schrijnender.

Algemeen directeur Toon Gerbrands vertelde eerder al: “Bij een half jaar zonder publiek lopen we 12 tot 15 miljoen euro mis, bij een heel seizoen 30 miljoen. Dat is voor ons het gat dat we moeten oplossen.” Een transfer van Malen zou uitkomst kunnen bieden…



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.