Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lionel Messi ziet helemaal niets in komst van Ajacied’

Onlangs werd Sergino Dest gelinkt aan Barcelona maar volgens het medium Don Balon ziet sterspeler Lionel Messi helemaal niets in zijn komst. De website stelt dat de aanvaller geen teamgenoten wil die meer rumoer veroorzaken buiten het veld dan erbinnen…

De Spanjaarden stellen: “Dit is een goed voorbeeld van iets wat Messi haat. Hij weet dat Sergiño jong is en dat dit een fout is die met zijn leeftijd te maken heeft, maar toch heeft hij Barça duidelijk gemaakt dat het geen goed plan is om iemand als Nélson Semedo te vervangen door een kind dat nog veel moet leren.”

Messi wordt zelfs ‘geciteerd’ door Don Balón: ‘Zo iemand wil ik niet in mijn team!’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.