Voetbal4u.com

Eredivisie FC Twente en PSV krijgen een fikse boete opgelegd

De KNVB heeft een boete opgelegd aan zowel FC Twente als PSV. Aanleiding hiervoor zijn vuurwerkincidenten. Dit meldt de bond via haar website.

De boete van PSV komt naar aanleiding van de duels PSV-FC Zwolle van 21 december en PSV-FC Twente van 26 januari. De Eindhovenaren ontvingen een geldboete van 10.000 euro, waarvan 5.000 euro voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.

Ook FC Twente kreeg een geldboete van de KNVB toebedeeld door het duel tussen Vitesse en FC Twente van 7 maart. Met 7.500 euro is de boete niet zo hoog als die van PSV, maar zeker aanzienlijk te noemen. 3.750 euro is voorwaardelijk, met een proeftijd van eveneens twee jaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.