Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan bereikt akkoord met Noussair Mazraoui’

Volgens journalist Thomas Rolfi van Milannews.it is AC Milan dichtbij een akkoord met Ajax-speler Noussair Mazraoui. Ze zouden tien miljoen euro voor hem willen betalen en dat is conform de vraagprijs.

Dinsdag zou Mazraoui’s zaakwaarnemer Nakhli Mondial opnieuw contact hebben gehad met de Rossoneri, terwijl beide partijen elkaar enkele weken geleden ook al spraken. Die gesprekken gaan naar verluidt vooral over het salaris van de 22-jarige verdediger, die ook al middenvelder uit de voeten kan. Bij Ajax zou hij namelijk 500.000 euro per jaar verdienen, bij een overstap naar de Serie A moet dat minimaal verdubbelt worden. AS Roma is volgens de berichtgeving ook nog helemaal in de race. Donderdag reist het kamp van Mazraoui af naar Rome om te onderhandelen. De Italianen hoopten Rick Karsdorp in de deal te kunnen betrekken, maar dat ziet Ajax niet zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.