Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord biedt Nicolai Jorgensen aan in de Turkse Liga’

Volgens de Turkse media zou Feyenoord Nicolai Jorgensen hebben aangeboden bij clubs uit Turkije. De Rotterdammers wil graag Edgar Ie behouden die onder contract staat bij Trabzonspor dat vier miljoen euro voor hem wil hebben.

Er is echter één probleem: Ié wil zekerheid van Trabzonspor en hoopt op een definitieve transfer. Feyenoord kan de vraagprijs daarentegen niet betalen. Om die reden zou de Deen Jörgensen zijn aangeboden bij de Turkse club. Een paar jaar geleden dacht Feyenoord nog tientallen miljoenen voor hem te kunnen krijgen, maar die hoop is vervlogen.

Het is onduidelijk of Feyenoord met Jörgensen kans maakt op een deal met Trabzonspor. Misschien moeten de Turken zelfs bijbetalen om deze deal te sluiten. In De Kuip wil men graag af van de spits en misschien is dit wel dé manier om tot een oplossing te komen in crisistijd. Veel interesse zal er niet zijn voor de lange Deen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.