Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lasse Schone kan terugkeren in de Eredivisie’

Afgelopen seizoen verruilde Lasse Schone Ajax voor een dienstverband bij het Italiaanse Genoa. Het gaat niet goed bij die club en het zou zomaar kunnen dat ze gaan degraderen dit seizoen.

En dat zou wel wat te betekenen hebben voor de toekomst van de Deen in het Stadio Luigi Ferraris. De spelmaker verdient een pittig salaris in Italië en dat kan zijn club niet langer ophoesten als er in de Serie B gespeeld moet worden. Dan moet Schöne dus vertrekken… Misschien is een terugkeer naar de Eredivisie een optie?

Clubwatcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad zei een tijdje geleden over de beslissing van Ajax om Schöne te laten gaan: “Dat vind ik een fout van Ajax. Hij had een fantastisch jaar en had zeker wat krediet verdiend…” De Deen kreeg echter te horen dat hij wéér voor zijn basisplaats zou moeten knokken: “Daar was men ook eerlijk over, maar ik denk dat Ajax Schöne heel goed had kunnen gebruiken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.