Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV en Ricardo Rodriguez gaan definitief uit elkaar’

PSV en Ricardo Rodriguez gaan definitief uit elkaar. Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira van La Gazzetta dello Sport gaan de Eindhovenaren de aankoopoptie op hem namelijk niet lichten.

Rodríguez had geen optie tot koop in zijn verbintenis, maar AC Milan stelde PSV wel in de gelegenheid om een definitieve samenwerking aan te gaan. Daar maakt de eredivisionist dus geen gebruik van. De Zwitserse linksback heeft in Milaan nog een verbintenis tot de zomer van 2021.

Onlangs werd Rodríguez ook gelinkt aan PSV inzake Denzel Dumfries. AC Milan zou de Oranje-international willen inlijven en de Zwitser als ruilspeler gebruiken om de transfersom te drukken, maar dit verhaal werd al snel weer ontkracht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.