Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan wil fikse korting op Denzel Dumfries’

AC Milan heeft haar zinnen gezet op de komst van PSV-back Denzel Dumfries. Ze zijn zeer gecharmeerd van hem en vooral zijn offensieve kracht zien ze als een pluspunt. Zijn verbintenis bij PSV loopt door tot medio 2023, maar volgens het Italiaanse medium is al duidelijk dat zijn toekomst buiten Eindhoven ligt.

PSV loopt deze zomer opnieuw Champions League-miljoenen mis en daar komt de coronacrisis bovenop. Het medium claimt vernomen te hebben dat de club daarom móét verkopen. PSV probeert de hoofdprijs (naar verluidt 25 miljoen euro) op te strijken, maar zaakwaarnemer Mino Raiola zou al zijn ingezet om de prijs te drukken.

AC Milan denkt zeker dertig procent van de transfersom af te kunnen halen. Een gigantisch bedrag natuurlijk, maar de Italianen denken uiterlijk eind juni een deal te hebben gesloten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.