Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan wil goed bedrag betalen voor Ryan Gravenberch’

Volgens de Italiaanse medium MilanLive en TodoFichajes is Ryan Gravenberch topkandidaat voor AC Milan om de selectie deze zomer te versterken. Ze zoeken naar nieuw elan en de middenvelder van Ajax zou hier prima in passen.

Naar verluidt heeft Ralf Rangnick, die AC Milan weer terug moet brengen naar de top, groen licht gegeven om de Ajacied binnen te halen. Deze zomer zou daarvoor het uitgelezen moment zijn. Immers: zijn contract loopt medio 2021 af en door zijn geringe ervaring is de transferwaarde nu nog relatief laag.

AC Milan zou ‘een goede prijs’ willen betalen voor de Ajacied. Het is niet duidelijk voor welk bedrag zij willen toeslaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.