Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lazio Roma wil zich versterken met Mohamed Ihattaren’

Lazio Roma zou zich deze zomer willen gaan versterken met PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren. Dit weet het Italiaanse medium TuttoMercatoWeb te melden.

In Rome houden ze nadrukkelijk rekening met een vertrek van Sergej Milinković-Savić. Lazio houdt zich daarom al bezig met de mogelijke opvolger, maar de exacte invulling hiervan is nog niet bekend. Verschillende spelers zijn in beeld, waaronder de eerder genoemde Ajax-speler Ryan Gravenberch.

Ook Ihattaren komt ter sprake. De middenvelder van PSV is aanvallender ingesteld dan Ajacied Gravenberch en zou Lazio in dat opzicht van een kwaliteitsimpuls kunnen voorzien. In Eindhoven vreest men deze zomer nog niet voor zijn vertrek, maar met zaakwaarnemer Mino Raiola is een onverwachtse wending nooit ver weg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.