Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea verdient geld voor Hakim Ziyech terug met megatransfer’

Chelsea lijkt een aanvaller voor een flinke prijs te gaan verkopen. Er bestaat namelijk de nodige Premier League-belangstelling voor Michy Batsyuahi. En vooral West Ham United lijkt voor hem te willen doordrukken. Dit weet The Sunday Express te melden.

De tabloid beweert dat Chelsea een prijskaartje van liefst 40 miljoen pond, een slordige 45 miljoen euro, rond de nek van Batshuayi heeft gehangen. Een aanzienlijk bedrag voor een speler die de voorbije maanden vrede moest nemen met een bescheiden bijrol.

Crystal Palace zou zich dan ook al hebben teruggetrokken uit de race, maar West Ham zou niet zijn afgeschrikt door deze hoge som. De Hammers zijn momenteel dan ook het meest concreet. Newcastle zou pas een optie worden wanneer de overname helemaal rond is. Bovendien is Batshuayi er slechts één van de vele opties op de uitgebreide lijst met mogelijke versterking.

Chelsea wil graag de nodige overbodige spelers gaan slijten om de komst van Timo Werner (RB Leipzig) te kunnen financieren. Eerder werd ook al Hakim Ziyech voor een kleine 40 miljoen euro overgenomen van Ajax. Dat bedrag zou nu dus precies ook opgehaald kunnen worden met de verkoop van supersub Batshuayi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.