Voetbal4u.com

Eredivisie Milan-speler: ‘Als PSV een voorstel heeft, hoor ik dat aan en neem ik een besluit’

Ricardo Rodriguez staat in principe open voor een langer verblijf bij PSV. Dit zei hij in een gesprek met PSV TV.

“Ik sta overal voor open. Ik heb nog een contract met AC Milan voor een jaar, maar ik wil natuurlijk graag spelen”, aldus Rodríguez. “Ik moet zeggen, toen ik hier kwam voelde ik me hier goed. Ik ben hier ook gelukkig. Ik heb aardige mensen leren kennen. We moeten maar kijken wat de toekomst brengt. Ik sta overal voor open. Met mij is goed te praten.”

De international van Zwitserland weet dat hij bij PSV kan spelen en bovendien ook een belangrijke rol heeft. “Ik kan het team helpen. Ik heb veel eigenschappen die het team nodig heeft”, zo geeft hij aan. “Maar we hebben nog de tijd. Ik ben ontspannen en doe mijn werk, ik train. Als PSV een voorstel heeft, hoor ik dat aan en neem ik een besluit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.