Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Dirk Kuyt hoopt dat Advocaat nog twee jaar doorgaat bij Feyenoord’

Dirk Kuyt zou helemaal geen toezegging hebben gehad dat hij trainer van Feyenoord word. Dit weet Hans Kraay Jr te melden. Hij zegt dat hij een betrouwbare bron heeft vernomen dat er nog helemaal geen contract is getekend.

De blonde Katwijker zou al klaarstaan om Advocaat aan het einde van het seizoen 2020/2021 op te volgen, maar daar is volgens Kraay niets van waar. “Ik heb begrepen dat Dirk Kuyt niets is toegezegd en dat hij niets heeft getekend”, zegt de voetbalanalist in het programma Voetbalpraat op FOX Sports. “Dat is onder Martin van Geel wel gebeurd, maar nu niet. Niet door Koevermans, niet door Troost.”

Wat Kuyt betreft blijft De Kleine Generaal nog langer aan bij de Rotterdammers. “Kuyt zegt, en dat heb ik uit betrouwbare bron, dat hij hoopt dat Advocaat nog twee jaar hoofdtrainer blijft en dat hij het goed doet”, vertelt Kraay. “Kuyt ziet het verder wel, is er nu niet mee bezig en heeft geen toezeggingen of een contract.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.