Voetbal4u.com

Duitsland ‘Arjen Robben had bijna comeback gemaakt in het profvoetbal’

Afgelopen zomer stopte Arjen Robben met het spelen van profvoetbal. Toch had het niet veel gescheeld of de dribbelaar had zijn kicksen weer uit de kast gehaald. Bayern Munchen wilde hem namelijk terughalen omdat de vleugelspelers Serge Gnabry en Kingslery Coman geblesseerd waren.

“Er was maar heel kort sprake van. In december en januari voelde ik me heel fit en overwoog ik om terug te keren. Uiteindelijk heb ik besloten het niet te doen”, zegt Robben tegen BILD. “Oké, het was heel verleidelijk om m’n voetbalschoenen weer aan te trekken. Aan de andere kant genoot ik van de tijd met mijn familie en vond ik afleiding met skiën.”

Robben is nu nog in Duitsland. Het is de bedoeling dat hij terugkomt naar Nederland. “In de zomer gaan we terug naar Nederland, naar huis. Vanaf m’n achttiende ging ik van Groningen, naar Eindhoven, naar Chelsea, naar Real Madrid, naar Bayern München. We hebben zeventien jaar lang in het buitenland gewoond, waarvan elf in München. We zijn erg gelukkig, maar het vraagt wel wat aanpassing.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.