Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wesley Sneijder wil trainer worden van Galatasaray’

Volgens schrijver en presentator Kees Jansma wil Wesley Sneijder in de toekomst trainer worden van zijn oude club Galatasaray. Dat zegt de schrijver van zijn biografie die deze zomer uitkomt.

Jansma ziet de recordinternational in de toekomst het trainersvak ingaan. “Ik denk op termijn wel. Hij heeft aangegeven dat hij trainer wil worden en het leukste zou hij het vinden om dat bij Galatasaray te doen”, aldus Jansma tegen Veronica Inside. “In Turkije heeft hij een aantal hele goede jaren met veel successen gehad. Maar dan moet hij wel beginnen en op de cursus gaan.”

Sneijder liet eerder deze week zelf al doorschemeren dat het trainerschap ‘begint te kriebelen’. Op dit moment is hij actief als spelersbegeleider. “Ik wil het ook geen zaakwaarnemer noemen, omdat ik spelers echt aan de hand neem”, zei Sneijder tegen Radio Veronica. “Ik beleef het hele traject van de speler en neem mijn ervaring mee in het helpen van de voetballers en ook hun ouders. Maar ik sluit het trainerschap niet uit. Het begint wel steeds meer te kriebelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.