Voetbal4u.com

Duitsland ‘Arjen Robben weer in training bij Bayern Munchen’

Arjen Robben heeft zich deze week weer gemeld op de training van Bayern Munchen. De gestopte 36-jarige vleugelflitser stond dus sinds enkele maanden weer op het veld.

Voetbal International bericht: “Robben werkte zich in het zweet met conditietrainer Holger Broich, de man met wie hij menig uurtjes heeft gewerkt tijdens het herstel van blessureleed. De gewezen Oranje-international toonde zich fanatiek en topfit.”

“Was deze sessie een opmaat voor een rentree? Niets is minder waar”, zo concludeert VI. “Robben nam in de winterstop in overweging weer te beginnen om vervolgens tot de conclusie te komen dat dat niet meer aan hem besteed was. De verleiding de draad weer op te pakken is er niet meer. De aanvaller is en blijft gestopt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.