Voetbal4u.com

Eredivisie Zoon Mark van Bommel verruilt PSV voor MVV

Ruben van Bommel de zoon van Mark van Bommel vertrekt na zeven jaar bij PSV. Hij gaat spelen voor MVV uit Maastricht.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “De 15-jarige jeugdinternational maakte afgelopen seizoen deel uit van PSV onder 16. In Maastricht gaat hij voetballen bij MVV onder 18, zo bevestigen Limburgse bronnen. Ook de oudste zoon van Van Bommel voetbalt al bij de Zuid-Limburgse club. Thomas van Bommel is zeventien en zat afgelopen seizoen al op de bank bij het eerste elftal van de club. Hij moet zijn officiële debuut nog wel maken.”

Ruud van Bommel had bij PSV nog geen contract. Hij is middenvelder en het Eindhovense medium omschrijft hem als ‘een talentvolle speler’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.