Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan laat Dumfries lopen en kiest voor Fransman’

De transfer van Denzel Dumfries naar AC Milan staat op losse schroeven. Volgens het medium Sky is Pierre Kalulu van Olympique Lyon namelijk op weg naar de club.

Milan zou Kalulu komende maandag al willen ontvangen om de medische keuring af te werken, zo schrijft het medium na een bericht van L’Equipe. Dit hangt af van de reismogelijkheden als gevolg van de coronacrisis. Voor de rechtsback van het Franse Lyon ligt er een vijfjarig contract klaar.

Kalulu was nog niet doorgebroken bij de club van Memphis Depay en Kenny Tete, maar heeft al veel indruk gemaakt op AC Milan. Deze zomer zou hij transfervrij overstappen naar de Italiaanse grootmacht.

Het is nog niet helemaal zeker of de transfer van Dumfries van de baan is. AC Milan moet in ieder geval eerst spelers op zijn positie verkopen om na Kalulu nóg een rechtsback te kunnen aantrekken, zeker met het oog op de genoemde 25 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.