Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt dreigt naar de reservebank te verkassen’

Matthijs de Ligt maakte van de week een solide indruk in de bekerwedstrijd tegen AC Milan maar toch is er slecht nieuws op komst voor de mandekker. Hij dreigt namelijk naar de reservebank te verkassen. En dat heeft alles met de terugkeer van oudgediende Giorgio Chiellini te maken.

Aan het begin van het huidige voetbalseizoen raakte de routinier zwaargeblesseerd aan zijn knie, maar vóór de coronabreak keerde hij al weer terug in het elftal van De Oude Dame. Chiellini was echter onbeschikbaar tegen Milan, waardoor De Ligt in de basis mocht starten.

De Italiaan werkt echter hard aan zijn fitheid en als hij zich weer honderd procent voelt, is het voorlopig einde verhaal voor zijn jonge concurrent. Chiellini en Leonardo Bonucci staan immers nog altijd hoger in de pikorde dan de voormalige Ajacied, die natuurlijk wel voldoende kansen zal krijgen omdat de nestors van Juve soms ook gespaard moeten worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.