Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat enorme inhaalslag maken en kijkt naar Ajax’

Een groep Amerikaanse investeerders willen geld pompen in Feyenoord. Volgens Marcel van der Kraan van de Telegraaf is de belangstelling erg serieus te noemen.

“Die is een stuk sterker en serieuzer dan een jaar geleden”, concludeert de journalist van de krant. “Mike Ford heeft bevestigd dat er verschillende partijen geïnteresseerd zijn. Feyenoord is een hele interessante club voor Amerikaanse investeerders. Eigenlijk kan het nieuws niet op een beter moment komen voor Feyenoord.”

De Eredivisie-topclub kan een miljoeneninjectie goed gebruiken. Door de coronacrisis en de al jaren benauwde positie is er nauwelijks geld beschikbaar voor transfers. “Financieel is het een heel zwaar jaar geweest, Advocaat is negen spelers kwijtgeraakt. Geen financieel mooi plaatje…”

“Als dan een Amerikaanse partij fors wil investeren in de club, gaan er nieuwe dingen ontstaan. Dan kan er voor Advocaat een periode komen dat hij spelers kan kopen. Op dit moment hobbelt Feyenoord al jaren achter Ajax aan”, aldus Van der Kraan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.