Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis wisselt van zaakwaarnemer en zet Raiola aan de kant’

Steven Berghuis is van zaakwaarnemer veranderd. De sterspeler van Feyenoord wordt niet langer meer bijgestaan door Mino Raiola maar Guido Albers neemt zijn zaken waar.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt. Het is niet duidelijk waarom Berghuis breekt met Raiola. Albers, van managementbureau Players United, zal hem nu vertegenwoordigen.

Raiola staat niet bekend als makkelijke onderhandelingspartner, maar weet altijd wel topdeals uit het vuur te slepen voor zijn cliënten. Veel spelers lopen mede daarom met hem weg. Raiola onderhandelde onlangs met Feyenoord over Berghuis, die nu twee miljoen euro per jaar verdient in Rotterdam-Zuid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.