Voetbal4u.com

Eredivisie Wim Kieft: ‘Wesley Sneijder is een beetje een deugniet hé’

Wesley Sneijder ligt momenteel overhoop met de harde kern van zijn oude club Ajax. Hem wordt verweten dat hij iets te leuk doet over FC Utrecht. De F-Side kwam met een fel statement, waarna Sneijder een filmpje postte waarin hij in zijn auto meezingt met een lied over de stad Utrecht, terwijl hij richting Amsterdam reed. “Wesley is een beetje een deugniet hé”, zegt Kieft erover tegen Veronica. “Dat is toch allemaal niet zo erg? Dat moet hij lekker zelf weten.”

Deze zomer komt de biografie uit van de oud-middenvelder, geschreven door Kees Jansma. Sneijder zal daar over vertellen aan tafel bij Veronica Inside. “Ik ben er gewoon uitgegooid!”, glimlacht Kieft. “Mijn vriend Kees gaat vertellen en Wesley is er ook, maar ik kan het wel accepteren. Ik had al wat beurtjes teveel gedaan.”

Kieft heeft de afgelopen weken vooral thuis gezeten en werd geopereerd. De oud-spits kreeg bij de ingreep een kunstknie. “Dat was een goede operatie. Ik mag nu niet zo veel en squashen kan sowieso niet meer, maar fietsen, crosstrainen en fitness kan op termijn weer. Als het maar niet te zwaar met gewichten en dergelijke is. Dat is niet slim. Maar het gaat steeds beter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.