Voetbal4u.com

Eredivisie Wilfred Genee slaat terug: ‘Dit slaat echt HE-LE-MAAL nergens op’

Presentator Wilfred Genee stoort zich flink aan het feit dat Veronica Inside op dit moment wordt weggezet als een racistisch programma. Zo stelt Ronnie Flex dat donkere voetballers in het voetbalpraatprogramma vaak negatiever worden besproken.

“Blij dat er eindelijk gereageerd wordt. Deze ondertoon voelde ik trouwens wel altijd als het over Memphis of Babel ging. Wilfred en Johan willen je niet zien schijnen, dat is duidelijk”, zo laat Flex weten in een reeds verwijderde tweet. Via het gelijknamige radioprogramma van Veronica reageert de presentator op de beschuldigingen.

“Wat moet ik daar nou op zeggen? Wat een onzin, man, dit. Dit slaat echt he-le-maal nergens op”, aldus Genee. “Maar goed, op dit moment staat de wind zo, dus dan laten we de wind even over ons heen komen, toch? Zo werkt het dan. Als je geschoren wordt, moet je stilzitten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.