Voetbal4u.com

Eredivisie Gestopte Oranje-international: ‘Niets liever dan weer bij Ajax spelen, zou het zelfs gratis doen’

Als het aan de gestopte Gregory van der Wiel ligt dan keert hij vandaag weer terug bij Ajax. Hij zou er zelf gratis voor willen gaan spelen.

Van der Wiel speelde tot medio 2012 voor Ajax, waarna hij naar Paris Saint-Germain vertrok. Daar stond de nu 32-jarige rechtsback vier jaar onder contract. Fenerbahçe was de volgende stop voor Van der Wiel, maar in Turkije hield hij het minder lang vol. “Na die tijd heb ik mezelf nog bij Ajax aangeboden”, zegt de verdediger op de website van de Amsterdammers. “Dat is toen helaas niet doorgegaan.”

Officieel heeft de 46-voudig international zijn carrière al beëindigd. Hij is ondernemer geworden. “Maar het voetballen kriebelt nog steeds. Ik doe momenteel niets en woon in Amsterdam. Ik zou niets liever willen dan weer bij Ajax spelen, ik zou het zelfs gratis doen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.