Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi heeft groot nieuws voor FC Barcelona’

Lionel Messi heeft groot en goed nieuws voor zijn club FC Barcelona. Hij is namelijk bereid om zijn contract bij de club te verlengen zonder salarisverhoging.

Bij voorgaande verlengen werd het salaris van Messi voortdurend omhoog geschroefd, maar door de coronacrisis is dit voorlopig niet haalbaar. Volgens Marca zijn voorzitter Josep Maria Bartomeu en Jorge Mendes, de vader van de aanvaller, het desalniettemin eens geworden over een gloednieuw contract.

Messi zal tot 2023 bijtekenen, maar heeft na elk seizoen wel de optie om te vertrekken. Deze optie uit het contract houden was voor de sterspeler niet bespreekbaar. Messi wil jaarlijks bekijken of hij het fysiek en mentaal nog kan opbrengen om voor Barcelona te spelen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.