Voetbal4u.com

OFFICIEEL: Ajax contracteert Maarten Stekelenburg

Ajax heeft Maarten Stekelenburg teruggehaald. Hij komt transfervrij over van het Engelse Everton en heeft voor een jaar in Amsterdam getekend.

Het is de bedoeling dat Dominik Kotarski wordt verhuurd, zodat hij veel wedstrijden op het hoogste niveau kan gaan keepen. Wij hebben veel vertrouwen in hem”, stelt Ajax-directeur Marc Overmars op de clubwebsite.

Stekelenburg zelf reageert: “Uiteraard ben ik heel erg blij dat ik kan terugkeren bij Ajax, de club waar het voor mij allemaal begonnen is. Als gezin wilden wij sowieso dit jaar terug naar Nederland en ik hoopte daarbij eigenlijk maar op één club. Na goede gesprekken met Marc Overmars en Erik ten Hag was het voor mij daarom snel duidelijk. Ik heb er veel zin in en kijk er dan ook erg naar uit.”

Na afloop van het seizoen met Everton komt Stekelenburg terug naar Amsterdam. De geboren Haarlemmer speelde tussen 2002 en 2011 in de hoofdmacht van de Amsterdammers, met 282 officiële duels op de teller. Hij won drie keer de landstitel en driemaal de KNVB Beker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *