Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax doet ultiem bod van 40 miljoen euro op Igor Gomes’

Ajax wil deze zomer uitpakken met de komst van Igor Gomes. De Amsterdammers deden eerder al een bod dat et bonussen kon oplopen tot 22 miljoen euro maar de Amsterdammers zijn naar verluidt bereid om nog veel verder te gaan. Dit weet São Paulo-clubwatcher Giovanni Chacon te melden.

Hij tweet namelijk: “Igor Gomes staat in de belangstelling van Ajax en kan de top vijf van duurste transfers uit de Braziliaanse competitie binnendringen.” Dat wil wat zeggen, want later verduidelijkt de journalist: “Zo ziet de top vijf er nu uit: Neymar (85 miljoen euro), Vinícius Júnior en Rodrygo (45 miljoen euro), Lucas Moura (43 miljoen euro) en Arthur (40 miljoen euro).”

Dat zou dus betekenen dat Ajax bereid is om 40 miljoen euro of meer op tafel te leggen voor Gomes, al dan niet aan de hand van een bonusconstructie…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.