Voetbal4u.com

Eredivisie Jan Boskamp: ‘Vrees dat dit het einde is van Veronica Inside’

Analist Jan Boskamp die regelmatig aanschuift bij het programma Veronica Inside vreest voor het einde van het programma. Tegenover het medium Het Laatste Nieuws praat hij over een ongekende ruzie tussen de heren Derksen en Van der Gijp tegen presentator Wilfred Genee.

“Dit is niet gespeeld hoor”, reageert Boskamp. “Ik heb al veel ruzietjes meegemaakt, want meestal zit ik er middenin, maar dit is ongezien. Die drie zijn niet de beste vrienden, maar ze weten wat ze aan elkaar hebben. Ik denk niet dat ze nog samen op vakantie zullen gaan.”

Boskamp twijfelt zelfs of het programma volgend seizoen wél zijn doorgang vindt. “Maandag is normaal gesproken hun laatste show van het seizoen, maar er is mij nog niets gevraagd naar volgend jaar toe. Met de coronatoestanden zat ik er de laatste tijd minder.”

“De kracht van het programma is dat niets wordt voorbereid. Alles kan en alles mag, dat maakt het heel erg spontaan. En natuurlijk worden er eens mensen op hun pik getrapt, dat hoort erbij. Dat is humor, dat is dollen. Ik ben vaak genoeg het slachtoffer en dan zit je daar voor Jan Lul. Als iedereen vanaf nu op z’n hoede moet zijn, dan verliest het programma z’n charme.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.