Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Twente in gesprek met oud-leider van Feyenoord’

FC Twente heeft bevestigt dat ze momenteel in gesprek zijn met Karim El Ahmadi over een terugkeer. Dit weet technisch directeur Jan Streuer te melden.

Hij speelde in het verleden ook al bij FC Twente en met Feyenoord werd hij kampioen. De veelvoudig Marokkaans international gaf al eerder aan graag terug te keren in Nederland om te sluiten bij de eredivisieclub.
De oud speler van Feyenoord karim el ahmadi keert terug bij FC Ttwente Jan Streuer “Maar El Ahmadi zit nog wel met een probleem bij zijn huidige club”, geeft Streuer aan. “Daar moet hij mogelijk nog spelen. Maar de gesprekken zijn goed. Hij wil graag. Ook voor zijn toekomst als jeugdtrainer. Ik heb het gevoel dat het gaat lukken.”


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.