Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax bereikt akkoord en legt één miljoen euro neer bij Santos’

Ajax heeft alsnog een miljoen euro overgemaakt naar het Braziliaanse Santos voor de Braziliaanse speler Giovanni. Dit weet het medium GloboEsporte te melden. De overkomst van de achttienjarige aanvallende middenvelder heeft tot heel wat juridisch geruzie tussen beide clubs geleid.

Ajax meldde eind februari al dat het een akkoord met Giovanni had gesloten en dat het naar de FIFA stapte omdat Santos en de Braziliaanse bond hem niet vrij wilden geven. Begin maart werd de transfer alsnog wereldkundig gemaakt: Ajax zou slechts een opleidingsvergoeding van vijf ton betalen, maar Santos claimde dat de speler een contract had en dat het daardoor recht had op een transfersom.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.