Voetbal4u.com

Hoofdnieuws BREAKING: ‘Wesley Sneijder denkt na over een jaartje FC Utrecht’

In navolging van Arjen Robben zou ook Wesley Sneijder zomaar eens zijn rentree kunnen gaan maken op de Nederlandse velden. FC Utrecht hoopt hem namelijk te kunnen verleiden om een jaartje bij de club te gaan spelen.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Andy van der Meijde (40) maakte er een grapje over: een rentree bij Ajax. Maar de supporters van FC Utrecht zijn bloedserieus: zij willen dat Wesley Sneijder (36) voor hun club komt spelen. ‘Nog 1 jaar vlammen in je stadsie!’, stond er op een spandoek.”

Het AD bericht: “Sneijder, geboren in Utrecht, kwam nooit uit voor de FC. Het lijkt het ideale jaar want FC Utrecht viert de vijftigste verjaardag.” De oud-middenvelder dook na zijn carrière meermaals op bij de Domstedelingen, waar hij ook een eigen skybox heeft. Dat zorgde voor weerstand bij de F-Side van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.