Voetbal4u.com

‘Helene Hendriks pakt uit met groot Veronica Inside nieuws’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het trio Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen lijken toch met elkaar door te gaan. Het gezelschap zou namelijk in augustus gewoon gaan aanschuiven voor de Champions League-wedstrijden op Veronica.

Sportpresentatrice Hélène Hendriks zou dit hebben aangegeven tegenover Shownieuws. “En ook SBS ontkent niet: een woordvoerder laat weten dat ‘de analisten van de Champions League-wedstrijden die eerder op Veronica werden uitgezonden ook bij de komende wedstrijden op SBS6 te zien zijn'”, zo schrijft TVGids.nl.

“Alhoewel de heren compleet in de clinch liggen met elkaar, zijn ze via de Champions League nog met elkaar verbonden. Volgens plan zouden Hélène en Wilfred Genee het toernooi presenteren en doen Johan Derksen en René van der Gijp de analyse”, zo luidt het plan.

Overigens zat het trio nog nooit samen tegelijkertijd aan tafel voor een Champions League-duel. Dat heeft te maken met een sponsordeal van Bavara, aangezien Heineken het miljoenenbal sponsort. Het is niet bekend of zij nu wel samen mogen aanschuiven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *