Voetbal4u.com

Eredivisie Wesley Sneijder: ‘Ik was blij toe, voor hetzelfde geld had ik iemand doodgeschoten’

Een jaar geleden kwam Wesley Sneijder in het nieuws omdat hij dronken op het dak van een auto zat te dansen. Er werd een filmpje van het voorval gemaakt dat uiteraard direct viraal ging op het internet.

De 36-jarige recordinternational zegt in de Volkskrant dat hij liever de ‘anonieme’ Sneijder verkiest boven de ‘beroemde’. “Honderd procent: de anonieme Wesley. Anonimiteit ken ik niet meer. Voetballen is leuk. Ik wilde de beste worden. Maar dat gaat gepaard met bekendheid, wereldwijd. Daar vraag je niet om. Soms kom je in situaties dat je denkt: ik had nu wel even anoniem willen zijn.”

“Bij dat incident waarbij ik op een auto danste, een jaar geleden, wist ik de volgende dag niet wat ik had gedaan”, vervolgt Sneijder. “Het is in een moment van verstandsverbijstering gebeurd. Voor mijn gevoel had ik niet zoveel gedronken, maar het kan verkeerd vallen. Als je bekend bent en er wordt net een foto of filmpje gemaakt, hang je.”

“Het mooiste was dat ik ‘s ochtends wakker werd in het politiebureau. Er stond een agent in mijn celletje. Ik vroeg: wat heb ik gedaan? Vandalisme. Ik was blij toe. Hij vraagt: hoezo ben je blij? Ik zeg: voor hetzelfde geld had ik iemand doodgeschoten“, besluit de voormalig middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.