Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV bereikt akkoord met Anderlecht over nieuwe verhuurbeurt’

PSV gaat aankomend seizoen opnieuw Derrick Luckassen verhuren aan Anderlecht. Beide partijen hebben namelijk een akkoord bereikt. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Luckassen heeft eigenlijk geen toekomst meer in Eindhoven, mede door de uitspraken die hij vorig seizoen zelf deed. “Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer”, zei hij onder andere. Het liefst was hij in België gebleven, maar de vijf miljoen euro die hij moest kosten, was de Belgische topclub te gortig. Daarom lieten ze de koopoptie varen, maar ging men wel het gesprek aan met PSV over een nieuwe verhuurperiode.

Met succes, want komend jaar gaat hij opnieuw naar de Jupiler Pro League op huurbasis. PSV werkt mee aan de huurtransfer, volgens het ED ook om de band met diens zaakwaarnemer Mino Raiola op pijl te houden. Ook hebben ze niets aan een volledig ongemotiveerde speler, waardoor ze hem nu in de etalage te hopen zetten. Zijn verbintenis loopt nog door tot en met 2022, waardoor ze in de toekomst graag nog iets van de in 2017 geïnvesteerde vijf miljoen euro willen terugkrijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.